fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

MEDICINA DE RĂZBOI, experiențe trăite pe front – Conferință susținută de Adelin Petrișor la Târgu Mureș

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

La finalul acestei luni, Adelin Petrișor, unul dintre cei mai titrați reporteri de știri români, vine la Târgu Mureș să ne vorbească despre medicina de război, văzută prin ochii jurnalistului în numeroase zone de conflict.

Despre spitalele din Irak și Afganistan și despre medicii care lucrează într-un ritm amețitor, despre pasiune, umanitate, profesionalism și medicină în general va fi vorba în întâlnirea cu Adelin Petrișor.

Asociația Valea Izvoarelor susține acest eveniment în care ni se arată că asistența medicală și îngijirea pot să fie oferite la cel mai înalt nivel chiar și în condiții de război.

Vom fi prezenți la această Conferință, la care vă invităm și pe Dvs, unde vom căpăta o nouă perspectivă asupra așteptărilor pe care trebuie să le avem vizavi de actul medical și serviciile de îngrijire care se impun după o traumă.

Vom reveni cu detalii și impresii din cadrul evenimentului care se va desfășura în 27 Martie 2018, de la ora 18.00, în Amfiteatrul Facultății de Farmacie din Târgu Mureș.