fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Persoanele care sunt în căutarea unei rezidențe pentru seniori au de acum la dispoziție un instrument pentru selectarea celei mai bune opțiuni

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Valea Izvoarelor Senior Living  pune la dispoziția persoanelor care sunt în căutarea unei rezidențe pentru persoana dragă, un instrument care să îi îndrume în luarea deciziei potrivite: broșura informativă „ALEGEREA CORECTĂ A UNEI REZIDENȚE PENTRU SENIORI

Serviciile oferite de rezidențele pentru seniori acoperă nevoile pe care le au părinții și bunicii noștri odată cu înaintarea în vârstă, dar, din multitudinea de oferte valabile, locul potrivit poate fi greu de ales. O analiză atentă a serviciilor oferite de către fiecare rezidență este absolut necesară înaintea luării unei decizii care influențează viitorul persoanei dragi. Broșura „Alegerea corectă a unei rezidențe pentru seniori” este instrumentul care simplifică această analiză.

Acest ghid, pus la dispoziție gratuit tuturor celor interesați, a fost elaborat de specialiștii Rezidenței, care în urma experienței acumulate de-a lungul anilor au identificat principalele greutăți pe care le întâmpină oamenii atunci când sunt în căutarea unui nou cămin pentru persoana dragă.

Ca lider în îngrijirea seniorilor în Transilvania, găzduind cel mai mare număr de rezidenți din zonă, considerăm că este responsabilitatea noastră să oferim îndrumare în luarea unei decizii atât de importante cum este căutarea unui nou cămin pentru persoana dragă. În urmă cu câțiva ani, numărul redus al centrelor de îngrijire pentru seniori reprezenta cea mai mare provocare pentru cei care erau în căutarea acestor servicii. În prezent, numărul centrelor de îngrijire nu mai este o problemă, ci calitatea serviciilor oferite de acestea. Majoritatea sunt azile, cu multe paturi într-o cameră, condițiile de trai fiind la limita decenței. Unii oamenii care caută un nou cămin pentru persoana dragă nu știu ce așteptări să aibă de la un centru de îngrijire. Nu sunt puține cazurile în care abia în urma semnării contractului și a transferului persoanei dragi  într-un anumit centru realizează care sunt neajunsurile alegerii făcute. Noi ne dorim ca aceste situații să fie cât mai puține, pentru că persoana vârstnică este cea care are cel mai mult de suferit dacă serviciile centrului de îngijire ales nu sunt potrivite nevoilor sale. Materialul pe care l-am elaborat, „ALEGEREA CORECTĂ A UNEI REZIDENȚE PENTRU SENIORI”, reprezintă un cumul de informații utile, detalii cărora trebuie să le acordăm atenție și întrebări pe care să le adresăm atunci când realizăm că persoana dragă  are nevoie de mai multă atenție și de mai mult sprijin ca până acum”, declară Călin SARCHIZ, CEO al Valea Izvoarelor Senior Living.

Broșura ALEGEREA CORECTĂ A UNEI REZIDENȚE PENTRU SENIORIpoate fi accesată începând de astăzi gratuit, în format electronic, de către toți cei interesați, pe site-ul www.valeaizvoarelor.com.