fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Valea Izvoarelor!

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

 

 

A venit momentul, ca la fiecare început de an, să dăm startul strângerii formularelor 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Anual, suma strânsă din formularele 230 ajută Asociația Valea Izvoarelor să îmbunătățească în mod continuu condițiile din rezidență, să inoveze și să găsească soluții pentru ca fiecare vârstnic să își trăiască viața frumos, inspirând generațiile viitoare.

Prin doar 4 pași simpli poți contribui la asigurarea unor spații de cazare sigure, confortabile și perfect dotate care inspiră seniorii să trăiască fiecare zi la intensitate maximă:

Fie că alegi să redirecționezi personal cei 3,5% din impozitul pe venit, fie că alegi să recomanzi partenerilor de afaceri, colegilor, prietenilor sau familiei această inițiativă, ai certitudinea că beneficiarii fondurilor rezultate sunt seniorii care au o bătrânețe mai frumoasă la Rezidența Valea Izvoarelor.