fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Sărbătorile de iarnă la Rezidența Valea Izvoarelor

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

În urma perioadei dificile pe care am traversat-o în ultimele luni ale anului trecut, liniștea și pacea sufletească de care ne-am bucurat cu ocazia acestor sărbători au fost cel mai așteptat cadou. Sărbătorile de iarnă au fost diferite anul acesta pentru majoritatea dintre noi, dar asta nu înseamnă că nu le-am celebrat. De altfel, Crăciunul este o sărbătoare pentru suflet, este un moment prielnic să încercăm să fim mai buni cu noi înșine și cu cei din jurul nostru, să iertăm, să dăruim bucurie. La Rezidența Valea Izvoarelor am avut parte de sărbători liniștite, aș vrea să spun de poveste, dar ne-a lipsit „ingredientul” principal: zăpada care să acopere natura adormită.

Ca și în anul precedent, rezidenții au „urcat pe podium” și au jucat rolurile principale în sceneta „Nașterea lui Iisus”, am colindat, și ne-am reamintit de esența acestei Sărbători.

De asemenea, anul acesta, Moșul a pregătit niște cadouri speciale pentru părinții și bunicii de la Rezidența Valea Izvoarelor, astfel încât, chiar dacă nu a fost posibilă o reuniune de Crăciun, urările și gândurile bune au ajuns la persoanele dragi într-o formă inedită – un glob personalizat cu o poză și un mesaj din partea familiei. Vă puteți imagina cât de emoționant a fost schimbul de cadouri. A fost modul perfect de a sărbători Ajunul Crăciunului.

O altă ocazie de sărbătoare a fost, bineînțeles Revelionul 2021. Bucătăresele noastre  s-au întrecut, din nou, în prepararea delicateselor, iar la Rezidența Valea Izvoarelor am sărbătorit Noul An ca în familie, cu muzică, dans și multă voie bună.

Acum este momentul să întoarcem pagina, să reflectăm asupra evenimentelor petrecute în anul care s-a încheiat și să scriem următorul capitol. În tot acest timp să păstrăm în minte faptul că este important să reflectăm, dar să nu regretăm; să înțelegem că totul se întâmplă cu un motiv și să învățăm ceva din fiecare experiență trăită. Așadar, după ce ne-am reîncărcat bateriile, am început noul an în forță, plini de gânduri și emoții pozitive, plini de speranță că anul 2021 va fi, cu siguranță, unul mult mai bun!