fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Profesioniști în sănătate

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Hai să colaborăm pentru o viață mai bună a pacienților tăi!

Știm că pentru tine, ca și profesionist în domeniul sănătății, prioritatea numărul 1 este sănătatea pacienților tăi. De asemenea, înțelegem că reputația ta se bazează în mare parte pe sfaturile și recomandările pe care le faci. Noi, la Valea Izvoarelor Senior Living, suntem pregătiți să stabilim un parteneriat  și să răspundem la orice întrebări pe care tu, pacientul tău sau familia pacientului le-ar putea avea. Indiferent unde ești localizat, este mai ușor ca niciodată să ne recomanzi o persoană vârstnică care să devină rezidentul nostru.

Parteneriatele pe care le avem cu profesioniștii în domeniul sănătății care acționează în comunitățile pe care le deservim sunt una dintre cheile succesului de care se bucură Valea Izvoarelor Senior Living. De aceea, scopul nostru este să facem procesul de transmitere al unei recomandări cât mai facil pentru tine, iar apoi să oferim pacientului tău toată grija de care are nevoie.