fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Întâlnește echipa de management

Călin Sarchiz

Fondator & Director General

Călin este Fondatorul și  Directorul General al rețelei Valea Izvoarelor Senior Living de la înființare, în anul 2014.

Călin are o diplomă de economist obținută la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și o diplomă de inginer mecanic obținută la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. În anul 2006 și-a susținut doctoratul cu o temă în domeniul sistemelor expert aplicate în managementul calității, în cadrul aceleiași universități.

În perioada 2000-2014 Călin a fondat și condus cu succes mai multe companii în domeniul consultanței în management.

Oana Blaga

Director General Rezidența Valea Izvoarelor

Economist de profesie, Oana a obținut o diplomă MBA eliberată de Institutul Național de Dezvoltare Economică, în anul 2010.

Oana și-a început cariera în domeniul serviciilor publice în anul 2005 ca și Consultant în management în cadrul Companiei Aquaserv S.A., furnizor regional de servicii de alimentare cu apă potabilă și canalizare, urmând ca în perioada 2007 – 2014 să ocupe o poziție de conducere în cadrul aceleiași companii.

Oana s-a alăturat echipei Valea Izvoarelor ca și Director de Vânzări în anul 2015, odată cu începerea activității Rezidenței din Valea Izvoarelor.

 

Răzvan Fărcaș

Director Financiar & Partener

Răzvan este Director Financiar al rețelei Valea Izvoarelor Senior Living și s-a alăturat echipei în anul 2018.

Răzvan este Inginer Economist, absolvent al facultății de Inginerie din cadrul Universității Petru Maior Tg. Mureș, promoția 2011.

În perioada 2011-2018 a acumulat experiență în cadrul unor companii din domeniul consultanței în sisteme de management sau instruirilor online și, în special, din poziția de Manager Calitate în biroul din România al unui organism internațional de certificare a sistemelor de management.

 

Claudiu Aiftimiei

Director Vânzări & Partener

Imediat după absolvirea facultăților de Managementul Firmei și Finanțe – Asigurări, Claudiu s-a dedicat activităților de vânzari – marketing în domeniul serviciilor.

Rolul său în cadrul echipei Valea Izvoarelor este axat pe tot ce înseamnă procese comerciale, de la achiziții pana la elaborarea și implementarea strategiei de vânzări.

Crezul său profesional se descrie astfel: Cifre bune în ultima zi din lună … zâmbete, focus și entuziasm în restul celor 29 zile.