fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Întâlnește echipa de management

Călin Sarchiz

Fondator & Director General

Călin este Fondatorul și  Directorul General al rețelei Valea Izvoarelor Senior Living de la înființare, în anul 2014.

Călin are o diplomă de economist obținută la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și o diplomă de inginer mecanic obținută la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. În anul 2006 și-a susținut doctoratul cu o temă în domeniul sistemelor expert aplicate în managementul calității, în cadrul aceleiași universități.

În perioada 2000-2014 Călin a fondat și condus cu succes mai multe companii în domeniul consultanței în management.

Din 2015, conduce dezvoltarea rețelei de rezidențe pentru seniori Valea Izvoarelor.

Oana Blaga

Director de Operare

Economist de profesie, Oana a obținut o diplomă MBA eliberată de Institutul Național de Dezvoltare Economică, în anul 2010.

Oana și-a început cariera în domeniul serviciilor publice în anul 2005 ca și Consultant în management în cadrul Companiei Aquaserv S.A., furnizor regional de servicii de alimentare cu apă potabilă și canalizare, urmând ca în perioada 2007 – 2014 să ocupe o poziție de conducere în cadrul aceleiași companii.

Oana s-a alăturat echipei Valea Izvoarelor ca și Director de Vânzări în anul 2015, odată cu începerea activității Rezidenței din Valea Izvoarelor, iar din anul 2023 coordonează operarea serviciilor de îngrijire seniori din rezidențele Mureș Senior Village și Cluj Senior Village.

 

Răzvan Fărcaș

Director Sisteme

Răzvan este Director Sisteme al rețelei Valea Izvoarelor Senior Living și s-a alăturat echipei în anul 2018.

Răzvan este Inginer Economist, absolvent al facultății de Inginerie din cadrul Universității Petru Maior Tg. Mureș, promoția 2011.

În perioada 2011-2018 a acumulat experiență în cadrul unor companii din domeniul consultanței în sisteme de management sau instruirilor online, în special din poziția de Manager Calitate.

Astăzi, în cadrul Valea Izvoarelor, Răzvan răspunde de audituri interne, managementul documentelor, software, sistemul OKR.

Claudiu Aiftimiei

Director Imobiliare

Imediat după absolvirea facultăților de Managementul Firmei și Finanțe – Asigurări, Claudiu s-a dedicat activităților de vânzari – marketing în domeniul serviciilor.

Rolul său în cadrul echipei Valea Izvoarelor este axat pe dezvoltarea noilor locații, de la identificarea terenurilor potrivite, proiectare, construcție și până la predarea unităților locative către proprietari.

Crezul său profesional se descrie astfel: Cifre bune în ultima zi din lună… zâmbete, focus și entuziasm în restul celor 29 zile.

Irina Gergely

Director Financiar

Irina este absolventă a Facultății de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative din cadrul Universității Petru Maior din Târgu-Mureș și a urmat un master în Consultanță Financiar Contabilă.

Are o experiență de peste 12 ani în domeniul financiar și s-a alăturat echipei Valea Izvoarelor Senior Living în anul 2017.

Pe Irina o caracterizează pasiunea pentru cifre și gândirea analitică, considerând că atenția la detalii și corectitudinea sunt cruciale nu doar în domeniul în care activează, ci și în viața de zi cu zi.

Alida Enache

Director Marketing

Pasionată de artă vizuală, storytelling și publicitate, Alida a absolvit cursurile de Marketing și Comunicare în Afaceri din cadrul Academiei Britanice de Afaceri și Comunicare.

S-a alăturat echipei Valea Izvoarelor Senior Living în anul 2023 și este responsabilă pentru elaborarea și implementarea strategiilor de marketing ale companiei.

Ea consideră că etica, empatia și entuziasmul sunt cele trei ingrediente cheie ale succesului și se ghidează după acest principiu atât în viață personală, cât și în cea profesională.

Adela Bumbu

Manager Rezidență Cluj Senior Village

Asistent medical de profesie și licențiată în psihologie, Adela are o experiență de peste 11 ani în domeniul îngrijirii vârstnicilor.

S-a alăturat echipei Valea Izvoarelor Senior Living în anul 2017, iar obiectivul său principal este de a oferi un mediu sigur, demn și confortabil rezidenților, abordând nevoile acestora într-un mod holistic și empatic.

Adela își dorește să își lase amprenta în comunitatea în care trăiește și să contribuie la bunăstarea și fericirea celor care o înconjoară. Ea consideră că orice gest de grijă și bunătate face o diferență remarcabilă în viețile altor oameni.

Csongor Mezo

Manager Rezidență Mureș Senior Village

Csongor este asistent medical de profesie și s-a alăturat echipei Valea Izvoarelor Senior Living în anul 2021. Are o experiență de peste 11 ani în domeniul îngrijirii seniorilor, iar timp de 8 ani a activat în Marea Britanie, de unde s-a întors cu noi perspective în ceea ce privește meseria sa.

Astăzi, Csongor gestionează buna funcționare a rezidenței pentru seniori Mureș Senior Village, iar țelul său este de a le demonstra rezidenților că viața este frumoasă la orice vârstă. Este pasionat de munca sa și dispune de o sursă constantă de motivație: dragostea pentru oameni și dorința de a-i ajuta.