Întâlnește echipa de management

Călin Sarchiz

Fondator & Director General

Călin este Fondatorul și  Directorul General al rețelei Valea Izvoarelor Senior Living de la înființare, în anul 2014.

Călin are o diplomă de economist obținută la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și o diplomă de inginer mecanic obținută la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. În anul 2006 și-a susținut doctoratul cu o temă în domeniul sistemelor expert aplicate în managementul calității, în cadrul aceleiași universități.

În perioada 2000-2014 Călin a fondat și condus cu succes mai multe companii în domeniul consultanței în management.

Oana Blaga

Director de Vânzări

Economist de profesie, Oana a obținut o diplomă MBA eliberată de Institutul Național de Dezvoltare Economică, în anul 2010.

Oana și-a început cariera în domeniul serviciilor publice în anul 2005 ca și Consultant în management în cadrul Companiei Aquaserv S.A., furnizor regional de servicii de alimentare cu apă potabilă și canalizare, urmând ca în perioada 2007 – 2014 să ocupe o poziție de conducere în cadrul aceleiași companii.

Oana s-a alăturat echipei Valea Izvoarelor ca și Director de Vânzări în anul 2015, odată cu începerea activității Rezidenței din Valea Izvoarelor.

 

Răzvan Fărcaș

Director Calitate

Răzvan este Director Calitate al rețelei Valea Izvoarelor Senior Living și s-a alăturat echipei în anul 2018.

Răzvan este Inginer Economist, absolvent al facultății de Inginerie din cadrul Universității Petru Maior Tg. Mureș, promoția 2011.

În perioada 2011-2018 a acumulat experiență în cadrul unor companii din domeniul consultanței în sisteme de management sau instruirilor online și, în special, din poziția de Manager Calitate în biroul din România al unui organism internațional de certificare a sistemelor de management.

 

Diana Puni

Director Financiar

Diana este Directorul Financiar al rețelei VISL din anul 2017.

A obținut diploma de master în domeniul Contabilitatea și Auditul Afacerilor în cadrul Universității Dimitrie Cantemir – Facultatea de Științe Economice din Cluj-Napoca. De asemenea este licențiată în stiințe economice, fiind absolventa Universității Petru Maior din Târgu Mureș.

De-a lungul timpului a acumulat experiență în companii multinaționale, atât în domeniul financiar-contabil, cât și în domeniul resurselor umane, având o specializare și în acest domeniu.