fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Căldură și transparență

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Încredere prin sinceritate și transparență

Relația noastră cu rezidenții și familiile lor se bazează pe transparență totală, sinceritate, încredere și respect reciproc.

  • Un început bun! În momentul în care suntem contactați de familia unui rezident potențial, completăm un formular detaliat care ne permite să ne dăm seama de nevoile de îngrijire ale rezidentului. Pe baza lui, elaborăm și transmitem o ofertă detaliată și transparentă de preț care conține atât serviciile incluse în prețul de bază cât și serviciile opționale (de ex. excursii) astfel încât clienții noștri să știe totul, de la bun început și să simtă că au făcut o alegere în cunoștință de cauză.
  • Un contract transparent. Semnăm un contract de prestări servicii care conține toate condițiile agreate (de ex. prețul lunar, serviciile incluse, durata contractului, etc.) legate de rezident. Pe durata contractului, prețurile noastre se pot modifica doar în cazul în care rezidentul suferă o modificare de stare și nevoile de îngrijire se schimbă.
  • Raport de incident. Luăm în serios orice incident care poate apărea în viața rezidenților noștri (de ex. o cădere), cu scopul de a scădea efectele și frecvența acestora. În acest sens, orice incident apărut în Rezidență este urmat de un raport de incident completat de Asistenta Medicală Șefă și analizat de Managerul Rezidenței, în care sunt descrise și analizate condițiile de apariție, cauzele, persoanele implicate și acțiunile corective propuse. Toate incidentele în care sunt implicați rezidenți sunt aduse de urgență la cunoștința familiilor rezidenților respectivi.
  • Monitorizare permanentă. Satisfacția rezidenților noștri și familiilor acestora este foarte importantă pentru noi, din acest motiv o monitorizăm constant, în timp real și pe diferite perioade de timp: ExpressPod Ombea la ieșirea din Rezidență, formulare de evaluare a satisfacției la Recepție și sondaje online trimestriale ale căror rezultate vă stau la dispoziție!
  • Garanția implicării. Pentru a garanta satisfacția clienților, nivelul salariilor noastre depinde de nivelul de satisfacție al clienților în așa fel încât fiecare dintre noi avem tot interesul să avem clienți mulțumiți.  
  • Acces permanent. Ușile noastre sunt deschise pentru vizite din partea membrilor familiilor rezidenților 7 zile din 7, între orele 10.00 – 20.00, nefiind necesară nicio programare a vizitei. În acest fel, aparținătorii pot observa direct starea rezidenților, fapt care îmbunătățește semnificativ confortul psihic al aparținătorilor.