fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Un mesaj de la Fondatorul rețelei Valea Izvoarelor

Încă din anul 2014, echipa mea și cu mine schimbăm percepția societății asupra a ce înseamnă viața seniorilor în țara noastră. Venind din afara acestui domeniu în urmă cu câțiva ani, am fost uimit de numărul mare de ”azile” care nu ofereau condiții minime de calitate clienților lor. Noi considerăm că este datoria noastră la Valea Izvoarelor Senior Living să oferim seniorilor o viață de calitate și să restabilim încrederea publicului într-un domeniu cu un potențial pozitiv imens, atât pentru seniori cât și pentru familiile lor și oamenii care lucrează în domeniu.

În toți acești ani am văzut cum misiunea noastră prinde contur în forme diverse: sute de seniori care și-au făcut noi prieteni și trăiesc o viață mai bună, aparținători în sfârșit liniștiți și împăcați că oferă cea mai bună soluție persoanelor iubite, angajați care își iubesc meseria și simt că și-au găsit menirea, noi toți în căutare de soluții care să facă mai bună viața seniorilor, familiilor lor și a colegilor noștri. Toate aceste mici victorii ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun în revoluția pe care am început-o pentru schimbarea vieții seniorilor din România.

Ca și fost consultant în management cu experiență în zeci de companii pot să-ți spun cu certitudine că dacă îți cauți misiunea în viață și, totodată, un job stabil, Valea Izvoarelor Senior Living este o organizație premiată care te va provoca să dai ce-i mai bun din tine și, de asemenea, te va ajuta să te dezvolți profesional. Dacă îți dorești să scriem împreună o poveste de succes, nu ezita și aplică acum pentru unul dintre posturile disponibile. Suntem permanent în căutare de oameni harnici, implicați și dornici să schimbe lumea!

Cum e să lucrezi la
Valea Izvoarelor?