fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Ce soluție mi se potrivește?

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Valea Izvoarelor Senior Living oferă două tipuri de soluții de viață destinate seniorilor: servicii de îngrijire și cazare în rezidențe pentru seniori și locuințe pentru seniori care pot fi achiziționate. În prezent, compania deține două ansambluri rezidențiale destinate seniorilor:

CLUJ SENIOR VILLAGE este un complex rezidențial cu 64 de apartamente, situat în Câmpenești, județul Cluj. Aici, seniorii pot opta pentru cazarea în complex și achiziționarea pachetelor de servicii de îngrijire și asistență medicală sau pentru cumpărarea uneia dintre locuințele disponibile la momentul actual. Proprietarii apartamentelor pot solicita servicii de îngrijire, asistență medicală și menaj la nevoie, în timp ce rămân independenți și trăiesc în mijlocul unei comunități formate din persoane cu stiluri de viață și interese asemănătoare.

MUREȘ SENIOR VILLAGE este un complex rezidențial situat în satul Valea Izvoarelor, județul Mureș, care cuprinde o rezidență pentru seniori și 12 locuințe de tip duplex disponibile spre vânzare. Aici, seniorii pot alege să se cazeze în rezidență sau să achiziționeze una dintre locuințele disponibile în prezent. Serviciile de îngrijire și asistență medicală sunt disponibile atât pentru persoanele cazate în rezidență, cât și pentru proprietarii caselor.

Achiziționează o locuință pentru seniori marca Valea Izvoarelor Senior Living dacă:
  • Părintele tău este o persoană care apreciază în mod deosebit libertatea și independența pe care i le dă traiul în locuința proprie. Își dorește să se bucure în continuare de confortul de acasă, dar și de toate beneficiile pe care i le poate aduce viața într-un ansamblu rezidențial pentru seniori.
  • Vrei un control mai bun al costurilor cu serviciile de îngrijire, masă, curățenie și asistență medicală, ceea ce înseamnă pachete de servicii flexibile, croite pe nevoile seniorului de la un moment dat. De exemplu: poți solicita asistență medicală doar dacă apar probleme medicale acute (stare de gripă, viroze, lovitură domestică, etc) și să renunți la ele atunci când starea de sănătate a părintelui tău s-a echilibrat. La fel, poți să apelezi la servicii de servire a mesei sau curățenie doar atunci când ți le dorești.
  • Seniorul poate oricând să primească vizite sau să lipsească de acasă (poate merge în vizită la nepoți sau într-un concediu la munte) fără să fie nevoie de permisiunea furnizorului de servicii și fără să continui să plătești serviciile de îngrijire rezervate seniorului și în lipsa lui.
  • Părintele tău își dorește să trăiască în mijlocul unei comunități vibrante, formate din persoane cu interese asemănătoare și să aibă acces facil la spații interioare și exterioare de socializare.
  • Îți dorești să faci o investiție inteligentă. Apartamentul achiziționat poate fi revândut sau închiriat oricând, asigurându-ți astfel un randament confortabil. Iar în cazul în care părintele tău va avea nevoie de ajutor, asistență medicală sau servicii de îngrijire, va putea solicita oricând sprijinul nostru, fără a fi pus pe lista de așteptare.
Alege serviciile de îngrijire marca Valea Izvoarelor Senior Living dacă:
  • Dorești ca părintele tău să testeze serviciile disponibile în cadrul unei comunități pentru seniori înainte de a-ți lua un angajament pe termen mai lung.
  • Vrei ca serviciile de masă, curățenie, îngrijire și asistență medicală să îi fie oferite în mod constant în această nouă etapă a vieții sale și știi că nu este posibil ca seniorul să se descurce fără ajutorul personalului specializat.
  • Părintele tău are nevoie de ajutor extins la toate activitățile zilnice.
  • Părintele tău are probleme de memorie sau orientare în spațiu care presupun o supraveghere permanentă din partea personalului specializat (demență sau Alzheimer).
  • Părintele tău își dorește să fie înconjurat de persoane cu interese asemănătoare și să aibă acces facil la spații interioare și exterioare de socializare în condiții de siguranță, sub supravegherea personalului specializat.

Cel mai ușor mod de a stabili ce soluție se potrivește stilului de viață și bugetului de care dispui este să ne contactezi direct și să vorbești cu un profesionist în domeniu. Completează formularul din partea de sus a paginii sau sună la numărul de telefon afișat pe site și haide să descoperim împreună cea mai bună soluție de viață pentru părintele tău!