fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Ce soluție mi se potrivește?

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Ce tip de comunitate pentru seniori mi se potrivește?

Valea Izvoarelor Senior Living oferă în prezent două tipuri de soluții de viață destinate seniorilor: rezidență pentru seniori (Mureș Senior Village, Sânpaul, jud. Mureș) și complex de apartamente destinate seniorilor (Cluj Senior Village, Apahida, jud. Cluj). În decizia alegerii optime îți recomandăm să ții cont de mai mulți factori, între care cel mai important este nivelul actual de dependență al seniorului.

Nivelul de dependență reprezintă măsura în care seniorul are nevoie de ajutor din exterior pentru desfășurarea activităților zilnice uzuale, cum ar fi: toaletarea de dimineață, îmbrăcare/dezbrăcare, deplasare, administrarea medicamentelor, băile complete, curățenia locuinței, aprovizionarea cu alimente, medicamente, pregătirea meselor, plata facturilor și altele. Ca și recomandare generală, cu cât gradul de dependență este mai ridicat cu atât mai potrivită este soluția mutării în Mureș Senior Village și cu cât nivelul de independență al seniorului este mai ridicat, Cluj Senior Village reprezintă soluția mai bună.

Alege CLUJ SENIOR VILLAGE dacă:
 • Părintele tău este o persoană care apreciază în mod deosebit libertatea și independența pe care i le dă traiul în locuința proprie. Accesul personalului în apartamente se face exclusiv cu acordul său.
 • Vrei un control mai bun al costurilor cu serviciile de îngrijire, masă, curățenie și asistență medicală, ceea ce înseamnă pachete de servicii flexibile, croite pe nevoile seniorului de la un moment dat, de exemplu poți solicita asistență medicală doar dacă apar probleme medicale acute (stare de gripă, viroze, lovitură domestică, etc) și să renunți la ele atunci când starea de sănătate a părintelui tău s-a echilibrat. La fel, poți să apelezi la servicii de servire a mesei sau curățenie doar atunci când ți le dorești.
 • Seniorul  poate oricând să lipsească de acasă (poate merge în vizită la nepoți sau într-un concediu la munte) fără să fie nevoie de permisiunea furnizorului de servicii și fără să continui să plătești serviciile de îngrijire rezervate seniorului și în lipsa lui.
 • Părintele tău este independent, nu are nevoie de ajutor, dar își dorește să trăiască în mijlocul unei comunități vibrante, formate din persoane cu interese asemănătoare și să aibă acces facil la spații interioare și exterioare de socializare.
 • Îți dorești să faci o investiție inteligentă. Apartamentul achiziționat poate fi revândut sau închiriat oricând, asigurându-ți astfel un randament confortabil, iar în cazul în care părintele tău este pregătit să facă această schimbare sau are nevoie de ajutor vei avea toate serviciile noastre la îndemână, fără listă de așteptare.
Alege MUREȘ SENIOR VILLAGE dacă:
 • Dorești ca părintele tău să testeze serviciile disponibile în cadrul unei comunități pentru vârstnici înainte de a-ți lua un angajament pe termen mai lung.
 • Vrei ca serviciile de masă, curățenie, îngrijire și asistență medicală să îi fie oferite în mod constant în această nouă etapă a vieții sale și știi că nu este posibil ca seniorul să se descurce fără ajutorul personalului specializat.
 • Părintele tău are nevoie de ajutor extins la toate activitățile zilnice.
 • Părintele tău are probleme de memorie sau orientare în spațiu care presupun o supraveghere permanentă din partea personalului specializat, de ex demență sau Alzheimer.
 • Ești o persoană care nu își dorește să suporte costul investițional pe care îl presupune achiziția unei noi locuințe proprietate personală, preferă varianta închirierii unui pat sau cameră într-o rezidență pentru seniori.
 • Părintele tău își dorește să fie înconjurat de persoane cu interese asemănătoare și să aibă acces facil la spații interioare și exterioare de socializare în condiții de siguranță, sub supravegherea personalului specializat.

Cel mai ușor mod de a stabili care soluție se potrivește stilului de viață și bugetului tău este să ne contactezi direct și să vorbești cu un profesionist în domeniu. Suntem dornici să discutăm cu tine și să te ajutăm să găsești acea soluție care ți se potrivește ție și familiei tale. Pentru asta, completează formularul din partea de sus a paginii sau sună la numărul afișat pe site.