fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

CLUJ SENIOR VILLAGE

Complex de 64 de apartamente de vânzare destinate exclusiv seniorilor (>55 ani), în Apahida, la 10 km de Cluj-Napoca
Spații comune disponibile doar rezidenților: salon de socializare, bibliotecă, săli de mese, atelier de pictură
Servicii de asistență și îngrijire a seniorilor, disponibile la cerere, în funcție de necesități
Teren de 11.000 mp amenajat sub formă de parc

mai multe

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Primul complex rezidențial din România destinat seniorilor


Există multe feluri în care îți poți trăi viața de senior, dar niciunul comparabil cu stilul de viață independent, facilitățile și serviciile opționale de îngrijire disponibile în România doar în Cluj Senior Village. Aici devii proprietarul noului tău apartament, în mijlocul unei COMUNITĂȚI vibrante formate exclusiv din seniori (>55 ani), cu stiluri de viață și interese asemănătoare. Iar dacă ai nevoie de AJUTOR cu întreținerea locuinței, activitățile zilnice sau o îngrijire medicală ușoară, suntem aici pentru tine.

Valea Izvoarelor Senior Living


Suntem dezvoltatorul imobiliar al proiectului și furnizorul serviciilor de îngrijire. Prezenți în viața seniorilor încă din 2014 prin administrarea Rezidenței de la Valea Izvoarelor, Sânpaul, jud. Mureș, facem viața frumoasă unui număr de 120 de seniori.

Acum, după o experiență de 7 ani în domeniu venim cu un concept unic în România, gândit pentru seniorii care apreciază independența:
Apartamente de vânzare destinate seniorilor, cu servicii de îngrijire disponibile la cerere, în funcție de necesități.

La 15 minute de Cluj și 50 de metri de pădure

Cluj Senior Village este amplasat la intrarea în satul Câmpenești, comuna Apahida, la 10 km de Cluj și 8 km de Aeroportul Internațional Avram Iancu. Complexul se întinde la poalele unui deal frumos cu pini, pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc și destinat exclusiv seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village.

Drumul până la complex este complet asfaltat și accesibil auto, iar la 100 de metri de complex este stația de autobuz Câmpenești de unde poate fi luat autobuzul M41L spre Cluj și retur.

Cluj Senior Village va fi inaugurat în 2022

Îți oferim spre vânzare 50 de apartamente tip Studio de 27mp (o cameră cu chicinetă + hol + baie), 10 apartamente tip Condo de 34 mp (două camere cu chicinetă + hol + baie) și 4 apartamente tip Grand Condo de 57 mp (două camere cu chicinetă + hol + baie) în care vor locui aproximativ 100 de seniori.

Toți rezidenții proprietari vor avea acces exclusiv la spațiile interioare de socializare și parcul împrejmuit, toate întreținute de personalul calificat al complexului.

Apartamente proiectate cu gândul la seniori


Apartamentele propuse spre vânzare în Cluj Senior Village au fost gândite cu grijă în așa fel încât să corespundă cât mai bine nevoilor tale curente și viitoare – de la spațiul necesar unei vieți confortabile până la lipsa pragurilor și soluții de depozitare inteligentă – toate cu scopul de a-ți face viața mai ușoară.

Te rugăm, contactează echipa noastră pentru detalii legate de prețurile de vânzare ale apartamentelor, taxa de management și costurile serviciilor de îngrijire oferite la cerere.


Fii parte din
Clubul Valea Izvoarelor


MUTĂ-TE ÎN CLUJ SENIOR VILLAGE ȘI DEVINO AUTOMAT MEMBRU ÎN CLUBUL VALEA IZVOARELOR, DESTINAT EXCLUSIV SENIORILOR PROPRIETARI CARE LOCUIESC ÎN COMPLEX.
Astfel, vei avea acces gratuit la o serie de spații comune și evenimente disponibile doar pentru rezidenți:

Cofetăria

Este o zonă învecinată Recepției și dispune de spații interioare și exterioare în care puteți servi o gustare ușoară împreună cu prietenii sau familia.
Tot aici veți găsi automate de băuturi calde și reci, snacks-uri (produsele se obțin contra-cost).

Biblioteca

Este un spațiu destinat lecturii și, de ce nu, scrisului în care vei putea să te bucuri în liniște de o carte bună în compania altor rezidenți.
Biblioteca este actualizată permanent cu cărți primite ca și donații de la rezidenții noștri.

Salonul

Este spațiul principal de socializare în care rezidenții se întâlnesc, discută, vizionează filme, ascultă muzică, participă la jocuri de societate. Iar dacă vrei să-ți ții ziua de naștere, poți rezerva gratuit acest spațiu și îți poți invita prietenii și familia.
Noi te putem ajuta cu organizarea și consumația (se plătește suplimentar).

Parcul

Complexului are o suprafață de 7000 mp, este complet împrejmuit și este amenajat cu gazon, flori, copaci, iaz ambiental cu pești, alei, bănci – tot ce ai nevoie ca să te bucuri din plin de natură, în siguranță.

Sălile de mese

Sunt două spații special amenajate și destinate exclusiv servirii mesei de către rezidenți.
Complexul dispune de o bucătărie complet utilată și personal de specialitate gata să pregătească și să servească trei mese gustoase pe zi pentru rezidenții doritori.

Cabinetul de kinetoterapie și masaj

Este o oază de recuperare și relaxare unde, sub coordonarea directă a unui kinetoterapeut, te poți reface în urma unor afecțiuni sau pur și simplu te poți bucura de un masaj de relaxare.

Serviciile de menaj și îngrijire

Efectuate la cerere de personalul nostru calificat îți permit ție să rămâi independent și în același timp să-ți păstrezi nivelul de confort cu care ești obișnuit acasă. Aceste servicii pot fi achiziționate individual sau sub formă de pachete de îngrijire, sunt disponibile doar rezidenților, iar mai multe detalii găsești pe pagina următoare.

Tuturor ne place să trăim în condiții de confort și siguranță și, totodată, înțelegem că această bunăstare se poate menține doar printr-un efort constant.
Personalul nostru se ocupă de menținerea spațiilor interioare și exterioare într-o stare ireproșabilă, în care rezidenții se pot bucura de serviciile de îngrijire de bază, precum și de cele opționale, furnizate la cerere.

Suport și îngrijire la cerere

Noi vrem ca odată cu dobândirea statutului de rezident proprietar tu să te simți independent și să ai cât mai multe opțiuni disponibile. Iar dacă vei avea nevoie de îngrijire, mai multă sau mai puțină, pe termen scurt sau pe termen lung, noi suntem pregătiți să te ajutăm exact atât cât ai nevoie, în noua ta casă.
Fiecare persoană este diferită, de aceea, în situația în care ai nevoie de suport, facem împreună o evaluare a nevoilor tale și punem la punct un pachet individual de îngrijire prin care să plătești doar serviciile pe care ți le dorești și le primești.

Servicii opționale

IATĂ CÂTEVA SERVICII OPȚIONALE OFERITE, CARE SE REGĂSESC ÎN PACHETELE DE ÎNGRIJIRE:
• Servirea mesei, pregătită intern de bucătari profesioniști
• Curățenie în apartament
• Spălarea și călcarea rufelor
• Măsurarea parametrilor vitali de un asistent medical calificat
• Procurarea și administrarea medicamentelor și tratamentelor medicale
• Ajutor la activitățile zilnice: toaletare, îmbrăcare/dezbrăcare, deplasare
• Supraveghere de stare 24/7
• Kinetoterapie și masaj
• Transport și însoțire la destinații externe
• Tuns, coafor, manichiură, pedichiură

Îngrijire certificată, marca Valea Izvoarelor

Serviciile de asistență și îngrijire sunt furnizate de Valea Izvoarelor Senior Living, liderul recunoscut în îngrijirea persoanelor vârstnice, organizație auditată periodic și acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru furnizarea de astfel de servicii.
De asemenea, calitatea constantă a serviciilor noastre este certificată ISO 9001 de către URS CERTIFICĂRI, cu acreditare internațională UKAS Marea Britanie.

Beneficiile tale

Rămâi independent
În Cluj Senior Village deții în continuare 100% controlul vieții tale, având libertatea de face exact ce îți dorești și, totodată, posibilitatea de a te bucura de suport. Aici ești proprietarul casei în care locuiești, în mijlocul unui complex rezidențial destinat exclusiv seniorilor.
Găsești suport și siguranță
Este posibil ca, odată cu trecerea anilor, să îți dorești ajutor la unele activități casnice, cum ar fi curățenia sau spălatul rufelor, ori pur și simplu să scapi de grija pregătirii zilnice a mesei. Toate acestea și multe alte activități de îngrijire, suport și asigurare a siguranței rezidenților sunt oferite de personalul nostru profesionist aflat 24 de ore la dispoziția ta.
Aparții unei comunități
Inima Cluj Senior Village este Clubul Valea Izvoarelor ai cărui membrii exclusivi sunt rezidenții complexului, doamne și domni de vârstă și interese asemănătoare ție, cu care vei participa împreună la numeroase evenimente sociale organizate special pentru rezidenți.
Investești inteligent
Apartamentul achiziționat poate fi revândut sau închiriat oricând, asigurându-ți astfel un randament superior față de varianta locuirii într-un cămin pentru persoane vârstnice, de ale cărui servicii probabil că nici nu ai nevoie și nici nu ți le dorești. În plus, în cazul în care dorești să achiziționezi apartamentul dar nu vrei încă să te muți în el, spune-ne iar noi îți vom face o ofertă de închiriere avantajoasă.

Cât de aproape suntem?

Distanta:

Durata:

Caută

Vrei să afli mai multe?


Probabil că ai încă întrebări despre Cluj Senior Village, iar noi suntem foarte nerăbdători să clarificăm toate aspectele de interes pentru tine. Ne poți contacta cu încredere la +40 722 224 589 sau prin email cluj@valeaizvoarelor.com