fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Povestea noastră

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Cum a început totul..

În iarna anului 2012, Călin Sarchiz, proaspăt întors dintr-o vizită făcută bunicului său Tini, la spital, a realizat că familia lui era într-o situație dificilă, iar rezolvarea nu va fi deloc ușoară. Bunicul urma să fie externat în câteva zile, după o operație complexă și în niciun caz nu avea cum să se descurce singur acasă. Familia păstrase legătura cu doamna care o îngrijise pe bunica lui Călin la domiciliu, dar, din păcate, acum era nevoie de asistență 24 de ore 7 zile pe săptămână, timp de cel puțin o lună, pentru recuperare după operație. Studiind piața, Călin și-a dat seama că nu exista o soluție de îngrijire decentă disponibilă, așa că, împreună cu familia au decis achiziția unei locuințe și mutarea bunicului în apropierea casei părinților săi, unde familia l-a îngrijit până la sfârșitul vieții.

Trecând prin această experiență de viață, destul de comună multor familii de altfel, Călin a conștientizat potențialul imens pe care îl prezintă domeniul soluțiilor de viață destinate seniorilor în România din punct de vedere al impactului pozitiv asupra seniorilor și familiilor acestora. Prin urmare, Călin a decis să-și dedice resursele de energie și know-how dezvoltării de soluții de viață destinate seniorilor aflați în diferite stadii, de la independenți până la îngrijire extinsă și probleme cu memoria. Astfel a luat ființă Valea Izvoarelor Senior Living, după numele satului în care se află prima rezidență construită și deschisă, în luna mai 2015.


Cine suntem

Nu suntem un AZIL de bătrâni”! Noi suntem ”Valea Izvoarelor – Best Senior Living”, o rețea de rezidențe moderne pentru seniori, care își încântă clienții prin grijă, căldură, compasiune şi profesionalism.

Dacă această doamnă ar fi mama mea, aș fi mândru de mine? Noi îi îngrijim pe rezidenții noștri ca și cum ar fi părinții sau bunicii noștri!

Bătrânețea poate fi frumoasă! Demonstrăm, zi de zi, că viața poate fi frumoasă, atât pentru cei seniori, cât și pentru familiile lor!

Cea mai bună alegere! Suntem cea mai bună alegere pentru persoanele vârstnice și familiile lor și ne îmbunătățim continuu pentru a rămâne cei mai buni. Ne asumăm rolul de lider în domeniul soluțiilor de viață destinate seniorilor și ne facem o datorie din asigurarea unei bătrâneți trăite în condiții de demnitate, siguranță și confort de către seniorii din România.


Unde suntem azi

Astăzi, grupul Valea Izvoarelor Senior Living are sediul central în Târgu Mureș, deține și operează o rezidență pentru 120 de vârstnici în satul Valea Izvoarelor, comuna Sînpaul, jud. Mureș și un complex de apartamente destinate exclusiv seniorilor 55+ în comuna Apahida, la 11 km de Cluj Napoca.

Câteva cifre interesante:

  • Mai mult de 1000 de seniori s-au bucurat de serviciile Valea Izvoarelor Senior Living, din 2015 până în prezent (2023);
  • Vârsta medie a rezidenților este 79 de ani, iar 70% dintre ei sunt femei; 
  • Peste 60 de angajați full time efectuează aproximativ 2500 de sarcini de îngrijire/zi;
  • În cei 5 ani de activitate au fost desfășurate peste 4000 de ședințe de kinetoterapie și 420 de excursii de o zi pentru rezidenți.