fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Îngrijire de calitate

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Rezidenții noștri dispun de îngrijire personalizată

Sistemul nostru occidental de îngrijire presupune planificarea, efectuarea și urmărirea activităților de îngrijire la nivel individual. Fiecare rezident primește exact asistența de care are nevoie, la o calitate zilnică constantă. 

  • Avem control permanent. Folosim cel mai performant sistem software de monitorizare a îngrijirii rezidenților, sistem folosit în peste 200 de rezidențe pentru seniori din SUA. Știm, în orice moment al zilei, ce activități de îngrijire au fost desfășurate conform planului de îngrijire, persoana care le-a efectuat și ora exactă a efectuării. În curând, aceste informații vor putea fi accesate direct online și de apartinătorii rezidenților noștri, la cerere.
  • Asigurăm o calitate constantă a îngrijirii. Sistemul nostru de îngrijire se bazează pe un număr de aproximativ 80 de proceduri interne si instrucțiuni de lucru care descriu detaliat ce activități de îngrijire trebuie efectuate, de către cine, când și cum, astfel încât fiecare rezident să beneficieze de servicii de calitate constantă, zi de zi.
  • Avem personal suficient. Avem 55 de angajați full-time care îi îngrijesc pe cei aproximativ 120 de rezidenți permanenți din Mureș Senior Village și 35 de angajați permanenți în Cluj Senior Village, asigurând astfel un grad de încărcare optim, fapt care le permite rezidenților noștri să se bucure de o îngrijire de cea mai bună calitate.
  • Avem personal calificat. Instruim și testăm permanent personalul în legătură cu cele mai bune practici de îngrijire a seniorilor, în functie de postul pe care lucrează: îngrijirea vârstnicilor, kinetoterapie, prim ajutor, nutriție și hidratare, boli specifice seniorilor, profilaxia escarelor și infecțiilor, etc. 
  • Verificăm permanent calitatea serviciilor și a spațiilor. Urmărim efectuarea la timp și de calitate a tuturor serviciilor de îngrijire. Verificăm permanent aspectul camerelor, al spațiilor interioare și al celor exterioare. Facem săptămânal audituri interne de calitate prin care evaluăm calitatea serviciilor de îngrijire și curațenia și întreținerea spațiilor. Toate acestea au un singur scop: rezidenții noștri să fie foarte bine îngrijiți și să se simtă minunat.