fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Îngrijire demență/Alzheimer

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Găsește locul potrivit

La Valea Izvoarelor Senior Living avem o gamă variată de opțiuni de cazare pentru seniori. Terminologia pentru diferitele tipuri de îngrijire pentru vârstnici poate varia și poate adesea genera confuzii. Principala diferență constă în nivelul de ajutor necesar pentru activitățile zilnice și pentru îngrijirea medicală. Atunci când cauți o soluție de viață pentru seniori asigură-te că acoperă nivelul de îngrijire pe care îl dorești și că înțelegi exact ceea ce se oferă precum și costurile implicate.


DEMENȚĂ-ALZHEIMER

Mureș Senior Village dispune de o secție specială destinată persoanelor cu afecțiuni de memorie, gen demență severă și Alzheimer. Aici vei regăsi amenajări specifice, spre exemplu, iluminat amplificat, coduri de culori, coridoare ușor de străbătut, sisteme de control acces și spații interioare și exterioare sigure. De asemenea, rezidenții sunt implicați în evenimente zilnice care le oferă oportunități de implicare în programe de stimulare cognitivă, socializare și divertisment.

De asemenea, rezidenții noștri cu demență severă și Alzheimer sunt monitorizați permanent de personal medical de specialitate și consultați săptămânal de dl. Prof.dr. Nireștean Aurel Petru, șeful clinicii de Psihiatrie 2 din cadrul Spitalului Județean Mureș.

Personalul de îngrijire este de asemenea disponibil 24 de ore din 24 pentru a îndeplini nevoile complexe de îngrijire și medicale ale rezidenților cu demență severă și Alzheimer.