fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Îngrijire extinsă

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Găsește locul potrivit

La Valea Izvoarelor Senior Living avem o gamă variată de opțiuni de cazare pentru seniori. Terminologia pentru diferitele tipuri de îngrijire pentru vârstnici poate varia și poate adesea genera confuzii. Principala diferență constă în nivelul de ajutor necesar pentru activitățile zilnice și pentru îngrijirea medicală. Atunci când cauți o soluție de viață pentru seniori asigură-te că acoperă nivelul de îngrijire pe care îl dorești și că înțelegi exact ceea ce se oferă precum și costurile implicate.

 


ÎNGRIJIRE EXTINSĂ

Pachetul opțional de servicii ASSIST disponibil în Cluj Senior Village oferă un nivel mai ridicat de sprijin decât ”Asistența ușoară” și include asistență pentru majoritatea activităților legate de viața de zi cu zi, inclusiv a celor de asistență medicală. Acest pachet este potrivit dacă persoana în cauză nu se mai descurcă singură cu activitățile cotidiene normale și necesită ajutor.

  • Servire masă pensiune completă în fiecare zi – 3 mese pe zi, în sălile de mese ale complexului
  • Curățenie apartament o dată pe săptămână – o curățenie săptămânală completă a apartamentului
  • Spălat rufe 5kg/persoană o dată pe săptămână – preluare rufe murdare, spălare, uscare și predare înapoi
  • Măsurare parametrii vitali o dată pe săptămână – măsurare puls, tensiune, saturație de oxigen de un asistent medical generalist
  • Comunicare stare către aparținători o dată pe săptămână – comunicare parametrii vitali, ultimele evoluții, nevoi ale rezidentului
  • Participare la gimnastica de dimineață zilnică – acces la grupul de gimnastică de dimineață cu kinetoterapeut

De asemenea, acest pachet este potrivit la ieșirea din spital după o intervenție medicală care are ca și urmări dificultați sau imposibilitatea de deplasare, alimentare, fiind o opțiune foarte bună pentru recuperare.

Pachetul ASSIST PLUS este destinat seniorilor care sunt în perioada de recuperare după o traumă suferită sau se află într-o condiție cronică ce necesită asistență la activitățile zilnice. Contactează-ne acum pentru o descriere detaliată a aserviciilor incluse în pachetul ASSIST PLUS.

Componența serviciior incluse în fiecare pachet de ÎNGRIJIRE EXTINSĂ se bazează pe experiența îndelungată a Valea Izvoarelor Senior Living în asigurarea unei vieți frumoase seniorilor și sunt potrivite dacă:

  • Ai nevoie de mai multe servicii de îngrijire personală decât cele furnizate la domiciliu sau în pachetul de Asistență ușoară pentru vârstnici, care oferă în special servicii hoteliere.
  • Ai nevoie de ajutor cu unele activități zilnice cum ar fi îmbrăcatul, îmbăiatul, alimentația, toaletarea, schimbarea scutecelor, administrarea medicamentelor.
  • Ai nevoie de servicii medicale ocazionale și supraveghere.