fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

GDPR

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, numere de telefon, adrese de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. VALEA IZVOARELOR PROPERTIES S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Orice persoană care vizitează site-ul Valea Izvoarelor și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. VALEA IZVOARELOR PROPERTIES S.R.L.; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct (de exemplu newsletter); soluționarea de către S.C. VALEA IZVOARELOR PROPERTIES S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de S.C. VALEA IZVOARELOR PROPERTIES S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. VALEA IZVOARELOR PROPERTIES S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.