Cu ce să începi?

Cere informații

Ești în locul potrivit!

Scopul nostru aici la Valea Izvoarelor este să ajutăm fiecare familie atunci când se află în căutarea unei soluții de îngrijire pentru persoanele vârstnice – indiferent în ce stadiu al procesului se află. Fie că abia ați început sau deja ați vizitat o mulțime de comunități pentru vârstnici, în această secțiune veți găsi răspunsurile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie bine documentată privind Rezidența ideală pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi. Pentru luarea unei decizii atât de importante ca aceasta este nevoie de timp. Dar să alegeți soluția cea mai bună pentru familia dumneavoastră este posibil și nu trebuie să faceți acest lucru singuri.

La Valea Izvoarelor suntem aici să vă ajutăm. Colegii noștri ajută familii aflate în aceeași situație în fiecare zi. Ei vă pot răspunde la orice întrebări, vă pot lămuri orice motive de îngrijorare și sunt aici să vă asculte. Adesea, cea mai grea parte a procesului este începutul și dumneavoastră ați făcut deja de aceast pas. Acum suntem aici să vă ajutăm să parcurgeți cele câteva etape care urmează.


E timpul pentru o schimbare?

Când începeți să căutați informații despre comunitățile pentru vârstnici, veți avea multe întrebări. E timpul pentru o schimbare? vă poate oferi o prezentare generală utilă și poate pune bazele înțelegerii a ceea ce înseamnă îngrijirea persoanelor vârstnice. Această secțiune vă va ajuta de asemenea să stabiliți dacă aceasta este calea potrivită pentru dumneavoastră. Citeste mai mult.


Emoțiile sunt normale

Persoanele care au părinți în vârstă ajung adesea la un moment în care realizează pentru prima dată că părintele lor pare să îmbătrânească. Acest lucru poate avea loc în urma unei internări în spital sau a unui eveniment major de viață cum ar fi decesul unuia dintre soți, când părinții care fuseseră odată o sursă de forță și sprijin acum par fragili și mai slabi. Realizarea acestui lucru poate deschide ușa spre multe emoții inclusiv frică, tristețe, nostalgie, îngrijorare, anxietate și chiar furie. Citeste mai mult.


Discuția cu persoana vârstnică

Poate că dumneavoastră, personal, sunteți total de acord cu ideea de îngrijire în cadrul unei comunități pentru vârstnici, este posibil însă ca persoana dragă dumneavoastră sau unii membrii ai familiei să aibă unele rețineri. Discuția despre îngrijirea vârstnicilor în cadrul unei rezidențe vă oferă informațiile necesare pentru a vă ajuta să înțelegeți prin ce trece persoana dragă și vă oferă sfaturi privind modalitatea cea mai potrivită de a discuta acest subiect cu ea. Citeste mai multe.


Cum acopăr costurile?

Nu ar trebui să fiți nevoiți să alegeți între îngrijire extraordinară și îngrijire accesibilă. Din fericire, la Valea Izvoarelor nu sunteți nevoiți să faceți acest lucru. Noi avem o gamă variată de opțiuni pentru a vă ajuta, de la modalități de plată la sfaturi personalizate din partea unuia dintre consilierii noștri în domeniu. Veți găsi aici și informații despre costuri pentru a vă ajuta să planificați viitorul celor dragi. Citeste mai multe.


Mutarea în noua casă

În sfârșit a sosit momentul! Sunteți pe cale să începeți un nou capitol din viața dumneavoastră. Este în regulă dacă nu vă simțiți încă pregătiți. Adaptările necesită timp, și mutarea într-o comunitate pentru seniori nu face excepție. La început poate fi greu dar, după ce vă instalați în camera dumneavoastră spațioasă, cu toate lucrurile proprii veți începe imediat să vă simțiți acasă. Pentru a ușura acest proces vă oferim o serie de sfaturi despre cum să vă pregătiți pentru acest pas. Citeste mai multe.