fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Cu ce să începi?

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Ești în locul potrivit!

Scopul nostru, aici la Valea Izvoarelor Senior Living, este să ajutăm fiecare familie atunci când se află în căutarea unei soluții de îngrijire pentru seniori – indiferent în ce stadiu al procesului se află. Fie că abia ai început sau deja ai vizitat o mulțime de comunități pentru seniori, în această secțiune vei găsi răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua o decizie bine documentată privind soluția ideală pentru tine sau pentru cei dragi. Pentru luarea unei decizii atât de importante ca aceasta este nevoie de timp, dar să alegei soluția cea mai bună pentru familia ta este posibil și nu trebuie să faci acest lucru singur.

La Valea Izvoarelor Senior Living suntem aici ca să te ajutăm. Colegii noștri ajută familii aflate în situații de viață asemănătoare în fiecare zi. Ei îți pot răspunde la orice întrebări, îți pot lămuri orice motive de îngrijorare și sunt aici să te asculte. Adesea, cea mai grea parte a procesului este începutul și tu ai făcut deja acest pas. Acum suntem aici să te ajutăm să parcurgi cele câteva etape care urmează.


E timpul pentru o schimbare?

Când începi să cauți informații despre comunitățile pentru vârstnici, vei avea multe întrebări. E timpul pentru o schimbare? îți poate oferi o prezentare generală utilă și poate pune bazele înțelegerii a ceea ce înseamnă viața și problemele seniorilor. Această secțiune te va ajuta, de asemenea, să stabilești dacă aceasta este calea potrivită pentru tine însuți. Citeste mai mult.


Emoțiile sunt normale

Persoanele care au părinți în vârstă ajung adesea la un moment în care realizează pentru prima dată că părintele lor pare să îmbătrânească. Acest lucru poate avea loc în urma unei internări în spital sau a unui eveniment major de viață cum ar fi decesul unuia dintre soți, când părinții care fuseseră odată o sursă de forță și sprijin acum par fragili și neajutorați. Conștientizarea acestui lucru poate deschide ușa spre multe emoții, inclusiv frică, tristețe, nostalgie, îngrijorare, anxietate și chiar furie. Citeste mai mult.


Discuția cu persoana vârstnică

Poate că tu, personal, ești total de acord cu ideea de a trăi în cadrul unei comunități pentru seniori, este posibil însă ca persoana dragă ție sau unii membrii ai familiei să aibă unele rețineri. Discuția despre îngrijirea vârstnicilor în cadrul unei rezidențe îți oferă informațiile necesare pentru a te ajuta să înțelegi prin ce trece persoana dragă și îți oferă sfaturi privind modalitatea cea mai potrivită de a discuta acest subiect cu ea. Citeste mai multe.


Cum acopăr costurile?

Nu ar trebui să fi nevoit să alegi între îngrijire extraordinară și îngrijire accesibilă. Din fericire, la Valea Izvoarelor Senior Living nu ești nevoit să faci acest lucru. Noi avem o gamă variată de opțiuni pentru a te ajuta, de la modalități de plată la sfaturi personalizate din partea unuia dintre consilierii noștri în domeniu. Vei găsi aici și informații despre costuri pentru a te ajuta să planifici viitorul celor dragi. Citeste mai multe.


Mutarea în noua casă

În sfârșit a sosit momentul! Sunteți pe cale să începeți un nou capitol din viața ta și a celor dragi ție. Este în regulă dacă nu vă simțiți încă pregătiți. Adaptările necesită timp și mutarea într-o comunitate pentru seniori nu face excepție. La început poate fi greu dar, după ce vă instalați în apartamentul vostru spațios, cu toate lucrurile proprii, persoana iubită va începe imediat să se simtă acasă. Pentru a ușura acest proces îți oferim o serie de sfaturi despre cum să vă pregătiți pentru acest pas împreună cu cei dragi ție. Citeste mai multe.