fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Cinemateca

Un film vechi dar bun, o piesă de teatru cu fețe cunoscute, un documentar despre locuri sau evenimente pe care le cunoașteți sau de-abia acum aflați despre ele, sunt tot atâtea prilejuri de bucurie și de discuții revigorante.

Cu ajutorul unui proiector și al unui spațiu generos veți retrăi alături de prieteni vechi sau noi senzația unei seri la cinema. Reluarea unor obiceiuri la care odată cu trecerea anilor ați renunțat va fi revigorantă și va fi dovada că vârsta împreună cu provocările pe care le aduce nu trebuie să ne împiedice să continuăm să facem ceea ce ne place. Trebuie doar să găsim noi modalități prin care experiențele să devină disponibile.

Săptămânal alegem, împreună cu rezidenții Valea Izvoarelor, un film, o piesă de teatru sau un concert pe care îl vedem împreună cu plăcere. Ne amintim de anii în care acel film rula la cinema, comparăm prestațiile actorilor din diferite perioade, suntem de acord, sau nu cu ceea ce înseamnă film de calitate. Pe scurt, socializăm și ne simțim bine împreună!

Te invităm și pe tine să vezi un film, împreună cu noi, la Cinemateca Valea Izvoarelor!