fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Ajută părinții și bunicii de la Rezidența Valea Izvoarelor să aibă cea mai frumoasă bătrânețe!

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

După un an greu cu provocări nemaiîntâlnite, un an în care măsurile pentru siguranța și sănătatea rezidenților și a angajaților noștri au fost prioritare, avem încredere că 2021 va fi unul mai bun, în care vom aduce în viața seniorilor mai multă veselie și culoare.

Acum, mai mult ca oricând ne dorim materializarea proiectelor de igienizare și îmbunătățire a calității spațiilor. Ne-ar plăcea să spunem „zis și făcut”, dar planurile noastre au nevoie de sprijin pentru a fi realizate într-un timp cât mai scurt. Prin doar 4 pași simpli poți contribui la asigurarea unor spații de cazare sigure, confortabile și perfect dotate care să inspire seniorii să trăiască fiecare zi la intensitate maximă:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fie că alegi să redirecționezi personal cei 3,5% din impozitul pe venit, fie că alegi să recomanzi partenerilor de afaceri, colegilor, prietenilor sau familiei această inițiativă, ai certitudinea că beneficiarii fondurilor rezultate sunt seniorii care au o bătrânețe mai frumoasă la Rezidența Valea Izvoarelor.

Mai multe detalii legate de proiectele noastre de îmbunătățire puteți citi aici.