fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Campania 2%

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Implică-te!

Hotărăște TU ce se va întâmpla cu o parte a impozitului pe care îl plătești statului.

 

Din impozitul pe salarii colectat în anul 2016 la bugetul statului 3950 de lei au fost redirecționați, la începutul acestui an, către Rezidența Valea Izvoarelor, datorită deciziei Dvs de a răspunde la apelul nostru. Mulțumim!

Experiența pe care am acumulta-o în cei 3 ani de furnizare a serviciilor de îngrijire ne-a arătat că pentru o bună calitate a vieții vârstnicilor, felul în care ei își  petrec împreună timpul și activitățile pe care le organizăm zilnic pentru ei sunt esențiale.

Am lansat așadar, la începutul anului trecut, un proiect de extindere a clădirii astfel încât spațiile alocate activităților de ergoterapie și socializare să fie mai generoase. La finalul anului 2017 s-au obținut avizele și autorizațiile necesare, urmând ca lucrările de construcții să înceapă în primăvara acestui an.

Noua sală la care vor avea acces toți rezidenții Valea Izvoarelor va avea 185 mp și va găzdui atât ședințele comune de gimnastică cât și activitățile coordonate de Mihaela. Proiectul include și o nouă terasă acoperită.

Suntem convinși că acest nou spațiu comun în care dorim să investim va face diferența în ceea ce privește starea de bine și calitatea vieții vârstnicilor.

Conform Codului fiscal, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul pe venit, dacă:

  • a fost salariat in 2017 – prin completarea formularului 230, eliberat de ANAF
  • a obtinut venituri din activitati independente (ex: chirii, activitati desfasurate ca persoana fizica autorizata etc.) – prin completarea formularului 200, eliberat de ANAF.

Depune formularul direct sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandata la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a localității de domiciliu.

Declarațiile se pot depune și online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” disponibil la adresa: https://pfinternet.anaf.ro.

Ajută-ne să punem în practică proiectele gândite să facă viața rezidenților Valea Izvoarelor mai frumoasă!