fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Îmbunătățirea calității spațiilor

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Dragi aparținători, igienizarea și îmbunătățirea continuă a calității spațiilor Rezidenței Valea Izvoarelor rămâne o prioritate pentru noi. Ne bucurăm să vă anunțăm că am demarat cel mai mare proiect de renovare de până acum, care include:

  • Zugrăvirea completă a 60 de apartamente, a holurilor și a spațiilor comune;
  • Montarea unor plăci de protecție pe uși și pe pereții holurilor;
  • Redecorarea apartamentelor, aplicând tapet vinil pe pereți;
  • Achiziția de perdele și tablouri, pentru un plus de culoare;
  • Înlocuirea jaluzelelor din interior cu unele de exterior, mai rezistente, pe zona dedicată persoanelor diagnosticate cu forme avansate de demență sau Alzheimer;
  • Înlocuirea robineților din băi.

Suntem încântați să știm că, în curând, toți părinții și bunicii de la Rezidența Valea Izvoarelor se vor bucura de apartamente și spații comune complet renovate.

Aceste lucrări presupun eliberarea temporară a spațiilor, motiv pentru care suntem nevoiți să facem mai multe mutări. Mulțumim tuturor rezidenților pentru răbdare și ne cerem scuze pentru discomfortul creat în această perioadă.

Vă mulțumim, de asemenea, acelora dintre dumneavoastră care au ales să redirecționeze o parte din impozitul pe venit, impozitul pe profit sau au făcut alte donații către Asociația Valea Izvoarelor!

Avem încredere că rezidenții noștri vor fi încântați de noul aspect al apartamentelor și se vor simți mult mai bine într-un mediu împrospătat, mai colorat și mai vesel.