fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Rezidența Valea Izvoarelor a împlinit 6 ani!

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

În fiecare an, în luna mai are loc aniversarea Rezidenței Valea Izvoarelor. Anul acesta am împlinit 6 ani de la înființare: 6 ani de când am pus bazele unui nou sistem de îngrijire în Transilvania; 6 ani în care au trecut pragul Rezidenței peste 700 de seniori, alături de care am trăit momente frumoase și am creat amintiri care ne-au rămas adânc întipărite în minte, dar și în suflet. Fiecare senior pe care l-am îngrijit, dar și personalul fidel și dedicat misiunii noastre, au contribuit la dezvoltarea Rezidenței Valea Izvoarelor așa cum este ea în prezent.

Ne-am fi dorit să aniversăm Ziua Rezidenței împreună cu dumneavoastră, familiile rezidenților și cu toți angajații și familiile lor, dar, pentru că pericolul COVID-19 nu a trecut, este nevoie să respectăm în continuare măsuri de distanțare. Așadar, ne-am bucurat de acest eveniment noi, cei prezenți la Valea Izvoarelor zi de zi: membrii echipei împreună cu rezidenții. Ne-am pregătit cu zeci de baloane, decorațiuni, concursuri cu premii, muzică, șampanie și surpize dulci pregătite de bucătăresele noastre.

Ne-am distrat atât de bine încât, dacă regulile de distanțare socială recomandate de autorități vor continua să se relaxeze, vom organiza o nouă petrecere, la care vom invita atât familiile seniorilor, cât și pe cele ale angajaților.

Suntem onorați de încrederea pe care ne-o acordați în fiecare zi în care alegeți Rezidența Valea Izvoarelor drept partenerul dumneavoastră în grija pentru părinți și bunici. Vă mulțumim!