fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Sărbătorile Pascale la Rezidența Valea Izvoarelor

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

La Rezidența Valea Izvoarelor ne-am pregătit în egală măsură pentru ambele Sărbători Pascale. La distanță de o lună între ele,  atât Paștele catolic, cât și cel ortodox, au fost sărbătorite după sufletul credincioșilor.

Cum ne-am pregătit?

Primul pas: ca să intrăm în atmosfera de sărbătoare am decorat Rezidența cu ornamente specifice, realizate, desigur, de către seniori. Nu vrem să ne lăudăm, dar Rezidența a căpătat un farmec aparte în această perioadă. Trebuie să recunoaștem că doamnele (și unii domni😊) care s-au implicat în acest proces sunt cu adevărat talentați și au pus suflet în creațiile lor.

Al doilea pas: nelispsiții cozonaci. Am fost surprinși să vedem câte rezidente experimentate în pre-pararea cozonacilor avem aici, la Valea Izvoarelor.
Așadar, bucătăresele noastre au avut mai multe „mâini de ajutor” în prepararea cozonacilor care, apropo, confirm că au fost nemaipomenit de buni, exact cum îi făcea și bunica.

Pasul trei? Cred că ați ghicit: vopsirea ouălor roșii! Aici deja nu îți mai trebuie experiență. Oricine a dorit să se implice a fost bine venit și toate ouăle au ieșit minunat.

Să știți că nu am uitat să ne pregătim și sufletește. În Săptămâna Mare am invitat un preot pentru a ține slujba de Paște în condiții de siguranță și pentru a-i împărtăși pe credincioși.

Așa am întâmpinat Învierea lui Hristos, la Rezidența Valea Izvoarelor: cu pace în suflete și cu bunătăți pe masă.