fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Sărbătorile de iarnă la Valea Izvoarelor

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat însă noi am rămas cu amintiri minunate, pe care dorim să le împărtășim și cu Dumneavoastră

Bradul de Crăciun

Si pentru vârstnicii de la Valea Izvoarelor, la fel ca pentru cei mai mulți dintre noi, semnalul că urmează o perioadă încărcată de emoție și bucurie este dat de bradul de Crăciun. Am desfăcut așadar și noi, la începutul lunii decembrie, cutiile cu decorațiuni.

Moș Nicolae

Ne-am bucurat de Sărbătoare Sfântului Nicolae împreună cu copiii aflați în îngrijirea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

Am construit împreună decorațiuni de Crăciun, am colindat și i-am văzut pe copii entuziasmați de micile cadouri pe care Moș Nicolae le-a lăsat pentru ei la Rezidența Valea Izvoarelor.

 

 

 Crăciunul

Pentru că luna decembrie și apropierea Crăciunului ne oferă prilejul să admirăm orașele luminate de mii de beculețe, de globuri și ghirlande strălucitoare, am organizat mai multe excursii în această perioadă atât în Târgu Mureș cât și în Alba Iulia.

Crăciunul a adus la Rezidența Valea Izvoarelor mulți oaspeți. Ne-au colindat atât copii cât și adulți, coruri profesioniste dar și amatori, oameni dragi care au dorit să ne vestească nașterea Domnului și să se bucure alături de noi.

Revelionul

Finalul anului e un bun prilej pentru o petrecere, pentru zâmbete, pentru optimism, pentru iertare, pentru planuri, pentru prieteni.

Am intrat în anul 2018 încrezători și bucuroși să fim împreună.

La mulți ani tuturor!