fbpx
Măsuri de siguranță preventive pentru rezidenți și vizite. Află mai multe

Activități diverse de socializare

Vreau să primesc noutăți despre Valea Izvoarelor (Completând acest formular îmi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vezi politica de confidențialitate).
Cere informații

Rezidenții noștri se distrează!

Punem accent pe activitățile de socializare ale rezidenților pentru că acestea sunt esențiale în asigurarea unei stări psihice bune.

Majoritatea activităților de socializare de la Mureș Senior Village se desfășoară în cele două săli de socializare de 50 mp fiecare și pe terasele Rezidenței, când este timp frumos.

  • Lucrul manual, desenul, jocurile de socializare – stimulează atenția, spiritul de competiție și crează legături între oameni. Sunt activități pe care le asociem fiecare dintre noi cu buna dispoziție și relaxarea și la fel se întamplă și in cazul persoanelor vârstnice.
  • Proiecția săptămânii – un film vechi dar bun, o piesă de teatru cu fețe cunoscute, un documentar despre locuri sau evenimente pe care le cunosc sau de-abia acum află despre ele, sunt tot atâtea prilejuri de bucurie și de discuții revigorante pe care vârstinicii le trăiesc sau le retrăiesc alături de prieteni vechi și noi. Sunt ocazii în care pot să depene amintiri și să își impărtășescă unii altora cunoștințe, păreri, senzații trăite.
  • Dezbateri – în cadrul Comunității Valea Izvoarelor, întâlnești persoane care au cunoștințe din cele mai diverse domenii. Sunt oameni care mai au încă multe lucruri de spus! Organizăm, pentru ei, dezbateri fie pe marginea unui subiect propus de rezidenți, fie cu ocazia unor evenimente recunoscute la nivel național.
  • Excursii – săptămânal, organizăm excursii facultative de o zi pentru rezidenții nostri, în locații turistice îndrăgite: cetatea Sighișoarei, salina Praid, mânăstirea Râmeți, grădina Zoo Tg-Mureș, cetatea Alba Iulia, mânăstirea Recea. Este o ocazie excelentă pentru rezidenți de a ieși din cotidian, a bea un suc sau o cafea în compania noilor prieteni și, de ce nu, a se regăsi spiritual.  

Odată cu mutarea în Cluj Senior Village, rezidenții devin membri în Clubul Valea Izvoarelor, destinat exclusiv seniorilor proprietari care locuiesc în complex și astfel dobândesc acces gratuit la o multitudine de spații comune interioare și exterioare:

  • Cofetăria este o zonă învecinată Recepției și dispune de spații interioare și exterioare în care puteți servi o gustare ușoară împreună cu prietenii sau familia. Tot aici veți găsi automate de băuturi calde și reci, snacks-uri (produsele se obțin contra-cost).
  • Salonul este spațiul principal de socializare în care rezidenții se întâlnesc, discută, vizionează filme, ascultă muzică, participă la jocuri de societate. Iar dacă vrei să-ți ții ziua de naștere, poți rezerva gratuit acest spațiu și îți poți invita prietenii și familia. Noi te putem ajuta cu organizarea și consumația (se plătește suplimentar).
  • Biblioteca este un spațiu destinat lecturii și, de ce nu, scrisului în care vei putea să te bucuri în liniște de o carte bună în compania altor rezidenți. Biblioteca este actualizată permanent cu cărți primite ca și donații de la rezidenții noștri.
  • Sălile de mese sunt două spații special amenajate și destinate exclusiv servirii mesei de către rezidenți. Complexul dispune de o bucătărie complet utilată și personal de specialitate gata să pregătească și să servească trei mese gustoase pe zi pentru rezidenții doritori.
  • Parcul complexului are o suprafață de 7000 mp, este complet împrejmuit și este amenajat cu gazon, flori, copaci, iaz ambiental cu pești, alei, bănci – tot ce ai nevoie ca să te bucuri din plin de natură, în siguranță.